Om filmutstyr.no

Velkommen til www.filmutstyr.no!

Vi er din pålitelige partner for utleie av filmutstyr til TV-produksjoner, filmopptak og innholdsprodusenter, inkludert SoMe-innhold.

Vår historie:

www.filmutstyr.no ble grunnlagt av Meidell Olsen, en erfaren fotograf, for å tilby førsteklasses utleie av profesjonelt filmutstyr.

Vår misjon:

Vår misjon er å gjøre utleie av filmutstyr enkelt og pålitelig, og hjelpe deg med å realisere din kunstneriske visjon.

Våre tjenester:

 • Utleie av høykvalitets kamerautstyr
 • Ekspertise og veiledning
 • Fleksible leieperioder
 • Rask og pålitelig levering

Hvorfor velge oss:

 • Ekspertise som stillfotograf/regi/filmfotograf for TV produksjoner
 • Kvalitetsutstyr og pålitelig service
 • Dedikert kundeservice

Kontakt oss:

Takk for at du besøker www.filmutstyr.no. Kontakt oss gjerne for spørsmål eller veiledning. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine prosjekter!

Leievilkår for utstyr

Leiekontrakten starter klokka 08:00, med mindre annet er avtalt. Det innleide utstyret skal returneres før klokka 09:00 neste dag (avhengig av leieperioden). Dersom leieperioden ender på en helligdag, lørdag eller søndag, må utstyret returneres som avtalt. Ved ønske om henting utenom våre åpningstider (08:00 – 17:00), kan det ordnes mot kompensasjon. Utstyret skal alltid returneres i ren, ryddig og uskadet tilstand. En klargjøringsavgift på 500 NOK per time vil påløpe dersom utstyret leveres urent og uorganisert etc.

Alt utstyr er testet før utsendelse, og eventuelle mangler og skader ved retur som ikke dekkes av forsikringen vil bli fakturert til leietaker. Vi er ikke ansvarlige for skader forårsaket av force majeure, feil bruk av utstyret eller defekte enheter. Vi er heller ikke ansvarlige for eventuelle følgeskader som måtte oppstå. Vi påtar oss ikke ansvar for eventuelle tapte inntekter hos leietakerne våre, eller tap av opptak på grunn av ødelagte minnekort eller lignende.

Forsikringsdekning

Forsikringen dekker fysisk skade eller tap av de forsikrede gjenstandene som følge av en ulykke. Imidlertid dekkes ikke skader, tap eller kostnader i følgende tilfeller:

 • Slitasje og gradvis forringelse.
 • Tap av kabler, linselokk, braketter og smådeler.
 • Mekaniske eller elektriske feil og kortslutninger.
 • Skader på LED.
 • Overoppheting av kameraet.
 • Riper på glass, optikken.
 • Andre skader forårsaket av bruk av forsikret utstyr under vann, med mindre annet er spesifisert i forsikringspapirene dine.

Forsikringsbetingelser

Alle leiekontrakter har en forsikringspremie på 5% for Skandinavia. For resten av verden gjelder en egen sats som beregnes individuelt for hvert tilfelle om nødvendig.

En egenandel på NOK 11 000,- (NOK 26 000,- ved enkelt tyveri) per hendelse vil belastes leietakeren.

Transport

Transport av leid utstyr er leietakerens ansvar. Transportdager faktureres med 50% av dagprisen (maks. 2 dager).

Betaling

For nye kunder eller større forespørsler kan filmutstyr.no kreve fullt depositum før utstyret utleveres. Alle fakturaer har en forfallsfrist på 14 dager. Forsinket betaling medfører forsinkelsesgebyr og renter i henhold til gjeldende satser.

Kansellering

Kansellering opptil 72 timer før leiekontrakten starter, påløper ingen gebyrer. Fra 72 til 24 timer før leiekontrakten starter, påløper et gebyr på 50% av leieprisen. Kansellering innen 24 timer før leiekontrakten starter, medfører at hele leieprisen må betales.

Alle priser er i NOK eks.mva

Vi tar forbehold om feil på nettsiden og at prisene kan endres.

La oss ta en prat